NV Equipment — T-Top — Nauti Sattler

NV Equipment — T-Top — Nauti Sattler

Kapell & Annat är största återförsäljare i Skandinavien för NV Equipment, T-Top och Nauti Sattler som alla är ledande europeiska tillverkare av kapell för motor- och segelbåtar. Många serietillverkade motor- och segelbåtar från kontinenten som Benetaeu, Jeanneau, Dufour, Gib’Sea men även Bavaria, Dehler, Hanse, Etap, Elan m fl levereras som standard med kapell från NV Equipment, T-Top eller Nauti Sattler på många marknader.

Offert / Tilbud

För oss på Kapell & Annat är produkter från NV Equipment, T-Top och Nauti Sattler ett utmärkt komplement till våra egna kapell. Alla dessa tre europeiska tillverkare har liksom vi digitala mallar till ett stort antal serietillverkade motor- och segelbåtar som i många fall kompletterar vårt eget utbuded-hrvatski.com.  Sprayhood och kapell är också av lite annorlunda design än våra vilket ger en valmöjlighet beroende på funktionskrav, tycke och smak.

NV Equipment, T-Top och Nauti Sattler använder liksom Kapell & Annat endast material av högsta kvalitet i sina produkter och har strikt kvalitetskontroll på all sin tillverkning.